Startsida
Barn & föräldrar
Bil & motor
Bloggar
Dejting
Ekonomi
E-vykort
Hus & Hem
Hälsa
Internet & Dator
Jobb
Köp & Sälj
Mat & dryck
Mobil
Mp3 & Musik
Nyhetsportaler
Nöje
Onlinespel
Organisationer

Poker
Resa & Turism
Shopping
Sport & spel
Student
Väder
Webbdesign

Bildgalleri
Tipsa en vän!
Nyhetsbrev
Sitemap
 
Spara tusenlappar! Omförhandla dina lån hos Lendo här! 

Nordea Bank


"Samla alla din affärer hos Nordea så kan du ta del av bankens fördelsprogram"


Skärmdump från Nordea Bank   Svenska webbplatser

Alla artiklar

Bank

Handelsbanken
Folkia
Ikano
Nordea
Resurs Bank
SEB
Swedbank

Låna Pengar

SMS lån


Nordea Bank

Nordea.se, webbplatsen där du kan teckna bilförsäkring, ta förmånligt bolån, deklarera på internet genom e-legitimation eller varför inte placera i en ränte- eller aktieond.


Har du inte gjort det kan du även prova att ladda kontantkortet till din mobiltelefon genom Nordea.

Få ut mer av Nordea

Är du privatkund (Nordea Privat) hos Nordea Bank har du säkert redan använt bankens Internetbank. Men visste du att om du samlar alla din affärer hos Nordea.se så kan du ta del av bankens fördelsprogram.

Exempel på fördelaktiga villkor i programmet är förmånslån, förmånskonto, bolån, lånelöfte, villavärdering, skadeförsäkring, Bankkort Visa eller MasterCard och privatgiro med mera.

Hur fungerar födelsprogrammet?

För att ansluta dig till fördelsprogrammet måste ha ett lönekonto hos Nordea Bank och ansluta dig via internet, teleon (0771-22 44 88 ) eller ett bankkontor. Vilken fördelsnivå du sedan får bestäms av hur mycket du har sparat respektive lånat hos banken samt antal produkter och tjänster du använder hos banken.

Självå programmet är uppdelat i tre delar för att kunna ge olika kunder olika förmånder. Dessa tre delar är förmånskund, PLUS-kund och ung vuxen.

Vill du ha ut mer av kund hos Nordea kan du till exempel ta del av bankens Private Banking. Det innebär att du får hjälp med privat ekonomisk planering av en proffesionell placeringsrådgivare.

Mer om Nordea

På Nordea hittar du även bra information beroende på vilket stadie i livet du befinner dig. Nordea.se kalla det livssituationer och listar på websidan följande situationer: Studentliv, bilda familj, hem kära hem, sjukdom, arbetslöshet och pension.

Ska du tex bilda familj finns det information om hur du planerar familjens finansiella framtid och vilka sättt det finns att spara till sina barn. Ett regelbundet sparande på tex 200 kr i månaden på barnets konto i en aktiefond eller liknade kan växa rejält tills den dagen barnet fyller 18 år.

Nordea om säkerhet

Till sist så återfinns en hel del läsbar information om säkerhet på nordea.se. Som kund kan det vara bra att ta del av hur du skyddar din dator och vilka säkerhetslösningar nordea.se arbetar med. Nordea berättar om en bedrägerimetod som kallas phishing eller nätfiske - vanligtvis genomfört genom massutskick av falska e-post där bedragaren utger sig för att vara en bank. I mailet finns det , enligt Nordea: "en länk till en falsk webbsida där man ber mottagaren att logga in på sitt konto. Webbsidan är oftast mycket lik originalet."

Är du orolig för phishing / nätfiske och falska e-post i bankens namn så missa inte att ta del av nordea.se artiklar; speciellt inte det här exemplet på falsk e-post. Läs gärna även nordea.se artikel om trojaner och spionprogram.

Nordea Bank poängterar på sin hemsida att de aldrig ut e-post för att fråga efter kodnummer, kreditkortsnummer eller annan känslig information.

En bra åtgärd för att undvika dessa phishing attacker är att aldrig klicka på en länk i ett e-postbrev i bankens namn. Skriv istället in adressen www.nordea.se direkt i www-fältet i din webbrowser.


Gå till Nordea.se nu - Tips: Lägg om dina dyra lån – Spara tusenlappar!
Fakta om Nordea

Aktuellt 2007-04-11

· Grundat år 2000 genom olika sammanslagningar
· Norra Europas största bankkoncern med huvudkontor i Stockholm.
· 10 miljoner kunder och 1100 kontor.
· Nordeaaktien är noterad på börserna i Stockholm, Köpenhamn och Helsingfors.

Källa: www.nordea.com

Mer fakta: Wikipedia om Nordea

Några artiklar om Nordea

· Nytt bedrägeriförsök mot Nordea.se
· Nordea Bank rekommenderar kursraket
· Nordea tar någon av övriga tre bankjättar
· Nya nordeamejlet du ska se upp för
· Nordea Bank nyanställer till nytt konto i centrum

Artikeln om Nordea är skriven av: Jimmy Höög
© Copyright 2007 Internetlänkar. Mail: internetlankar @ gmail .com
· Med reservation för felskrivningar.
 


Gör till startsida! | Om Siten | Gästbok | Tipsa en vän | Kontakt