Internetlänkar - Startsida med 2 klick till allt  

Startsida
Barn & föräldrar
Bil & motor
Bloggar
Dejting
Ekonomi
E-vykort
Hus & Hem
Hälsa
Internet & Dator
Jobb
Köp & Sälj
Mat & dryck
Mobil
Mp3 & Musik
Nyhetsportaler
Nöje
Onlinespel
Organisationer

Poker
Resa & Turism
Shopping
Sport & spel
Student
Väder
Webbdesign

Bildgalleri
Tipsa en vän!
Nyhetsbrev
Sitemap 


"Resfeber har billiga resor över hela världen. Drömresor till New York eller mauritius"


  Svenska webbplatser

Alla artiklar

Resa

Apollo
Fritidsresor
Resfeber
Resia
Solresor
Ticket
Ving
Volando Resor


Annons: ·

Låg dollarkurs gör USA billigt | Resfeber.se

Med en dollarkurs på 6.50 så går det att göra riktigt billiga flyresor till New York, Miami, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Chicago och andra populära resmål i USA.


Måndagen den 24 september 2007 var dollarn nere under 6.50 och Dagens Nyheter rapporterar att dollarn inte varit så låg sedan 19 november 1992, det vill säga samma dag som kronan släpptes fri. Ticket försäljningschef säger enligt DN att de har 40 procent mer inbokat till USA jämfört med förra året.

Flyg till USA för runt 3600 kronor

Den löjligt låga dollarkursen innebär att det blir billigare än på väldigt länge att resa och turista i Amerika. På kan du hitta flygbiljetter för runt 3600 kronor från Stockholm till New York tur och retur inklusive skatter och avgifter.

Reser du för priser runt 3600 kronor reser du oftast med amerikanska bolag som t ex American Airlines eller United - och får då valuta för att dollarn är så svag i förhållande till den svenska kronan. Nu är det tyvärr inte bara dolarkursen som påverkar flypriserna för oss svenskar när vi reser med amerikanska flygbolag. Oljeskatter och flygskatter spelar också in i det slutgiltiga flypriset.

Hur hittar du billigaste biljetten på resfeber.se

Bland det viktigaste när du letar efter billiga flygresor är att du måste vara lite flexibel med ut- och hemresedatum.

Dessutom behöver du hitta en bra Internetsajt. Resfeber är en av de bättre sajterna när du ska hitta bra priser på flygbiljetter. Så här gör du för att hitta de billigaste biljetterna.

Till vänster, en bit ner på sidan hittar du tidigare sökningar och de lägsta priserna som personer som varit inne på resfeber.se tidigare har hittat.

Välj ditt resmål ex New York och du får upp en lista med tidigare sökningar till New York. Välj en av datumen som passar (om du inte vill specificera ett datum själv) och välj även avreseort i menyn. Därefter får du upp sökresultat. Nu väljer du "Sök flyg på närliggande datum +/-3 dagar". Det gör att du söker med resfebers flygpriskalender som

Väljer du inte avreseort efter att ha klickat i menyn till vänster på startsida får du upp en annan sida där du väljer avreseort. Även här ska du kryssa i rutan sök med flygpriskalendern för att hitta billigaste möjliga resa 3 dagar frammåt och 3 dagar bakåt i tiden från dina valda datum.

...och det blir såklar billigare att turista i USA

Det blir även mycket billigare att turista när du väl är i USA. För drygt fem år sedan stod dollarn i över 10 kronor och i jämförelse med det har den alltså tappat cirka 40 procent i värde. Därför blir det också 40 procent billigare att turista i USA i jämförelse med 5 år sedan.

Nu är därför ett perfekt tillfälle att resa till USA och uppleva en av världens vakraste och mest kända städer. Ett av världens populäraste resmål är New York där du bland annat kan kolla in Frihetsgudinnan, Empire State Building, Wall Street, Rockfeller center, Brooklyn Bridge och Central Park för att nämna några turistmål i New York.

På resfeber.se kan du även boka hotell och hyrbil. Jagar du billiga resor kan du titta in ofta på sajten eftersom listar aktuella erbjudanden till intressanta resmål.

Några av de erbjudande som resfeber.se har är...
Kolla in fler billiga resor på
Fakta om Resfeber

· Resfeber.se är en komplett resebyrå på Internet som erbjuder erbjuder flygbiljetter, paketresor, hyrbilar, hotell, evenemangsbiljetter, guideböcker, reseförsäkringar och avbeställningsskydd.

Källa:

Artikar om den låga dollarkursen:·
· Lägsta dollarn sedan kronfallet 1992
· Låg dollarkurs skapar problem
· Billig dollar ökar resandet till USA
· Dollarras ger rusning efter USA-resor

Artikeln om Resfeber är skriven av: Jimmy Höög
© Copyright 2007 Internetlänkar. Mail: internetlankar @ gmail .com
· Med reservation för felskrivningar i fakta- och prisuppgifter. Se alltid resfeber.se för aktuell och uppdaterad information. Läs om valutan US-dollar här. 


Gör till startsida! | Om Siten | Gästbok | Tipsa en vän | Kontakt