Internetlänkar - Startsida med 2 klick till alltStartsida
Barn & föräldrar
Bil & motor
Bloggar
Dejting
Ekonomi
E-vykort
Hus & Hem
Hälsa
Internet & Dator
Jobb
Köp & Sälj
Mat & dryck
Mobil
Mp3 & Musik
Nyhetsportaler
Nöje
Onlinespel
Organisationer
Poker
Resa & Turism
Shopping
Sport & spel
Student
Väder
Webbdesign

Bildgalleri
Tipsa en vän!
Nyhetsbrev
Sitemap


 
 


Månadens sajt 2010

Okt: Hotels.com
Sept: KVD Kvarndammen
Aug: -
Juli: Sudoku XL
Juni: Google Translate
Maj: Mr. Piccassohead
April: Hockeykanalen
Mars: Matklubben
Feb: Coloring Pages
Jan: Tripadvisor

2010 »»
2009 »»
2008 »»
2007 »»
2006 »»


Annonser
Budson.se - Allt från 1 kr, nedräkningen börjar nu!

Hur mycket är bilen värd? Köpa, sälja eller endast nyfiken. Fordonsvärderingen ger dig svaret.

Gå ner i vikt?

KarriärGuiden.se - Sveriges jobbsite!

Låna 2000 Kr via SMS. Besked direkt.

 KVD Kvarndammen


"Handla begagnade bilar på auktion över nätet."Kvarndammen

Kvd - begagnade bilar som säljs på auktion

Har du svårt att hitta bilden du vill ha på Blocket eller hos bilhandlaren. Testa att handla bilen på internetauktion på kvd.se.

Varje fredagskväll lägger KVD Kvarndammen upp runt 200 - 300 begagnade bilar som säljs på auktion veckan därpå. I nuläget säljs personbilarna på tisdagar och onsdagar även om dagarna skiftat lite tidigare. Bara under 2010 säljer KVD runt 20 000 bilar på sin auktionsajt. Bilarna kommer från vagnparksägare, banker, försäkringsbolag, myndigheter, landsting, kommuner med mera.

Enligt kvd.se genomgår alla fordon ett tekniskt och visuellt test innan de läggs ut på sajten. Auktionsobjekten är, om inget annat sägs, besiktigade och testade av värderingsmän eller specialister. Läs gärna mer om köptryggheten där KVD listar vissa punkter som de garanterar att uppfylla gentemot dig som kund.

Varje bil som sälj har ett listpris som är ett av "KVD ett uppskattat begärt pris i handeln för motsvarande objekt i felfritt skick. Sajten skiver själva att "Auktionsobjekten är sällan felfria så anpassa budgivningen till det beskrivna skicket". Notera även att det tillkommer en inropningsavgift på varje objekt. Vinner du auktionen får du alltså betala det vinnande budet plus inropningsavgiften. Gå till kvd.se och klicka på en av personbilarna. Under fliken "Bud" står det vad inropningsavgiften är för aktuellt objekt.

Kvarndammen finns fysiskt på flera platser i landet. Har du köpt en bil som finns på en plats långt ifrån din hemstad kan du betala Kvarndammen för att transportera den till närmaste KVD-anläggning. Du måste dock alltid hämta bilen på en kvd-anläggning. Här ser du vad transporten mellan de olika anläggningar kostar.

Du måste vara medlem på sajten för att kunna lägga bud. Du kan läsa steg för steg hur auktionerna fungerar. Kolla även in auktionvillkoren innan du lägger bud på något objekt.


Gå till KVD Kvarndammen


Annons
Sajttipset om KVD Kvarndammen är skrivet av:
Jimmy Höög
© Copyright 2010 Internetlänkar. Mail: internetlankar @ gmail .com
Med reservation för felskrivningar i artikeln.